Over ons

Beukertools is opgericht door Joop Beuker in 1988. Deze zelfstandig opererende onderneming is vanaf 2006 doorgegroeid met Paul Stokman erbij als vaste kracht.

Per 1 januari 2016 heeft Joop Beuker de onderneming overgedragen aan Paul Stokman. Om de bestaande onderneming voort te kunnen zetten en waar mogelijk uit te bouwen, heeft Joop na 28 jaar besloten het stokje over te dragen. Joop zal als adviseur en relatiebeheerder voor een aantal dagen per week verbonden blijven aan Beukertools.

De prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen voor onze klanten altijd een passende, persoonlijke oplossing bedenken. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, vlotte levering, een beetje humor en het nakomen van afspraken zijn voor ons een vereiste om samen met onze klanten een gedegen relatie aan te kunnen gaan. Wij willen graag klanten die met ons willen bouwen aan een langdurige relatie op basis van wederzijds vertrouwen.

In de afgelopen jaren hebben wij bewezen dat o.a. de technische kennis en goede verstandhouding met onze klanten, heeft bijgedragen aan een succesvolle onderneming.

beukertools-hoogwoud